Missä on nyt lämpimät kevätpäivät??? Oltiin eilen ulkoilemassa metsässä ja tulikin tehtyä semmoinen 20 kilometrin kävelylenkki ja siihen pyöräilyä päälle.

1-IMG_0975-normal.jpg

Matkalla sitten olikin kaikkea mahdollista säänvaihtelua. Välillä paistoi aurinko, tuuli, satoi vettä, rakeita ja lopuksi kauhea räntäsade kasteli läpikotaisin. Olin varma, että nyt iskee flunssa, mutta ei vielä ainakaan. Mikä ihana terveellinen väsymys, kun on koko päivän löntystellyt ulkona. Ei ole nukkumisvaikeuksia.

1-IMG_0968-normal.jpg

Sarjassamme hyvä sunnuntai. Olen aina inhonnut sunnuntaipäiviä, mutta aina on poikkeuksia joukossa. Edelleen ihmettelen miksi kilot ovat niin tiukassa, vaikka liikuntaa harrastan päivittäin. Syömisen suhteen en ole millään nälkäkuurilla, mutta en kyllä ahda herkkujakaan. Nyt tosin on tullut yhtäkkiä hirmusti ihmetyksiä laihtumisesta, että ehkä tarvis ottaa mittanauha esiin ja lakata se vaa´ alla hyppiminen. Oli miten oli niin olo on loistava.

1-IMG_0979-normal.jpg

Ainoa huono juttu tässä kutistumisessa on, että tarttis jostain nipistää rahaa vaatteisiin. Ei olekaan mikään pikku juttu jos koko garderoobin haluaa laittaa uusiksi. Ei hirveästi kiinnosta vaatekauppoihin meno ja olisi kiva, jos saisi jonkun sellaisen mukaan, joka osaisi katsoa, että vaatteet sopisivat keskenään niin pärjäisi vähemmällä. Tarvitsen ainakin farkut ja jonkun puseron ja kesäksi joku ihana mekko. Kengät onneksi sopivat ja takeillakin pärjään.

1-IMG_0977-normal.jpg

Miten monta kertaa voi kuunnella samaa kappaletta kyllästymättä. Neil Young- My My, Hey Hey kuulin sen pitkästä aikaa radiosta ja nyt olen kuunnellut sitä uudestaan ja uudestaan..... Ihana!