Kävi taas niin, että kun yövuorot on tehty niin eipä tullut viime yönä uni silmään. Kun sitten aamuyöstä vihdoin nukahdin, niin heräsin aamupäivällä puoli yhdeltätoista. Olin ihan järkyttynyt, en koskaan nuku niin kauan. Ehkä unet tulivat kuitenkin tarpeeseen, mutta ei taida olla toivoa saada nukuttua ensi yönä.

Eilen kävin ruokakaupassa ja ostin viikoksi ruokaa, osan tosin vasta. Meni 15€ ja tosiaan ostettavaa jäi vielä jonkun verran. Turkkilaista ja rahkaa nyt ainakin pitää vielä hakea. Eilen tein lihapataa ja kutsuin ruokavieraita. Oli ihan älyttömän hyvää, vaikka itse sanonkin. Sitä jäi vielä täksi päiväksi. Huomenna mennään metsään retkeilemään ja paketti makkaraa mukaan. Loppuviikon ruuiksi ajattelin hernekeittoa, ruispuuroa ja viikonloppuna sienirisottoa. Suunnittelin myös, että kerran viikossa leipoisin jotain hyvää ja se olisi viikon herkkukiintiö. Katsotaan nyt kuinka käy.

Sain järjestysnumeron asumisoikeusjonoon ja numero tuntuu hirveän isolta. Mahtaakohan kuitenkaan olla mitään mahdollisuuksia semmoiseen asuntoon. Ei se jono varmaan puolessa vuodessa paljon lyhene. Toisaalta ne paikat johon itse haluan muuttaa, niin en tiedä ovatko kovin haluttuja. Jännittävää. Ei millään enää haluaisi vuokralle mennä, mutta se on sitten vaan ainoa vaihtoehto.

Täällä on ilma muuttunut jo melko talviseksi ja kylmäksi. Masentavaa. Vaatteita pitää ruveta lisäämään ja pyöräillessä on muistettava ottaa sormikkaat. Rankkaa.

Perjantaina tulee lisät ja kun saan silloin pari laskua maksettua niin sen jälkeen voisin laittaa vihdoinkin kaikki velkani tänne ylös. Hui! Ehkä siitä jonkun tsempin saa itselleen, kun ne täällä ovat luettavissa.