Tänään teinkin "aamupalaksi" vohveleita omenahillon kera. Maistui melkoisen hyvältä ja jotenkin koin ansainneeni ne. Halpaa ja hyvää.

Nyt on niin masentavaa aikaa, koko ajan vain väsyttää ja ärsyttää kaikki. Töissä oli aika rankka joulu, pitkiä päiviä ja paljon töitä. Vielä pitäisi jaksaa uusi vuosi ennen pidempää vapaata. Mietinkin jo jouluna, että kunhan saisi raha- asiat kuntoon ja uuden asunnon niin voisi jo miettiä siirtymistä päivätöihin. Tiedän että tämä on vain tämän hetken fiilis, mutta oikeasti voisi olla ajattelemisen arvoinen asia. Vuorotöissä tuntuu, että on koko ajan töissä siitäkin huolimatta, että välillä on pidempiä vapaita. Puolensa kullakin ja tähän asti olen kyllä rakastanut vuorotyötä, mutta...

1-IMG_0880-normal.jpg

Nurmikot rehottaa ja eilen töistä tullessani ihmettelin, kun linnut pitivät kovaa iloista laulua. Taitavat raukat olla sekaisin vuodenajoista. Joulun aikana onkin satanut enemmän kuin viime kesänä yhteensä. Pyörästä puhkesi kumi ja syytän siitä hiekoitussepeliä. Muuten olisikin hienot pyöräilyilmat, ei ainakaan ole liukasta.

Nyt kun joulukuu on ollut aika boheemia aikaa syömisen ja rahan käytön suhteen niin ihanaa, kun saa taas tammikuussa palata ruotuun. Viikottaiset ruuat suunnittelen etukäteen ja kerran viikossa ruokakauppaan. Eilen meni 21 euroa ensi viikon ruokiin. Listalla TAAS nakkikeittoa, lihapullia, sosekeittoa ja pannaria. Tilasin netistä heikkona hetkenä itseni virkistämiseen Spirulinaa ja Maca- jauhetta. Uskon sokeasti mitä ne lupaavat tehdä ja nyt viikon käytön jälkeen... ehkä olen hieman energisempi, mutta... Kalliita ainakin ovat.

Nyt ei ole tiedossa matkoja eikä muitakaan huvituksia ja toivon sydämeni pohjasta, että kissan kanssa ei tarvitse lääkäriin mennä. Tammikuussa velat siis saavat kyytiä ja siinä auttaa vielä tammikuun lopussa tuleva isompi lisä, jossa on nyt jouluna uurastetut pyhätunnit.

Tänään ohjelmassa rötväilyä kissojen kanssa. Peräti yksi vapaapäivä ja sen aion käyttää hyödylliseen lepoon. Tiedän kyllä, että virkistäisi jos kävisi lenkillä, mutta en mene.