Jopas taas on vierähtänyt aikaa, kun tänne olen viimeksi kirjoittanut. Mitä onkaan viikolla tapahtunut: pikkuflunssassa olen ollut, katsonut olympialaisia, käväissyt Helsingissä ja ilmoittauduin kuntosaliohjaukseen.

Painonpudotus jämähti tällä viikolla, kun en kävellyt joka päivä töihin flunssan takia ja perjantaina tuli sitten juotua muutama siideri... Nyt taas kun on tervehtynyt niin pitää liikkua ahkerasti. En ota kuitenkaan tästä asiasta stressiä, kun on muitakin asioita mistä pitää ihan oikeasti hiukan stressata.

Perjantaina tosiaan käväisin kaverin kanssa Helsingissä. Siellä on niin kiva piipahtaa, kun saa melkein ilmaisia bussilippuja. Ja mitä siellä teimme... syötiin ja mentiin yhteen sporttibaariin katsomaan Ruotsi- peliä, siinäpä tärkeimmät. Peli oli huisin jännä ja siksi piti muutama siideri ottaa hermojen takia. Lopputulos taas harmitti niin, että kävimme vetämässä ihanat leivokset ja kuoharit. Traumanhoitokeinonsa kullakin. Surullista, kun pitää jättää jäähyväiset Kimmo Timoselle

images-normal.jpg

Raha- asioille ei kuulu mitään uutta. Olen vain ollut ahkerana ja tehnyt jonkin verran ylimääräisiä vuoroja. Nyt pitää vaan taas odottaa maaliskuulle, että saa lukemat paremmiksi. Asia jossa on suurin muutos tullut tämän velkaprojektini yhteydessä, on ruokalaskuun menevä raha kuukaudessa. Ihan itkettää miten paljon on pistänyt esim. valmisruokiin rahaa, nyyyh. Samoin en ole ostanut vaatteita ja kenkiä oikeastaan yhtään. Tällä hetkelllä asiat joihin tuhlaan ovat melkein aineettomia ja elämyksiä tuottavia. Laitan mielelläni tuhlausmäärärahat hyvää mieltä tuottaviin asioihin, kuten ulkona syöminen, kasvohoito, teatteri tai sitten vaikka matsin katsominen baarissa.

Ensi viikolla onkin tiukka viikko töissä taas ja tämä päivä pitää käyttää rentoutukseen.