Eipä ole tällä hetkellä mitään järkevää sanottavaa. V..tuttaa ihan suunnattomasti tuo sapelien kalistelu Krimillä. Mikä siinä on, kun tuntuu että oikein on odotettu koska pääsee taas lahtaamaan ihmisiä ja pistämään valtioita matalaksi. En kertakaikkiaan voi ymmärtää.

Muuten on elämä ollut aika tasapaksua. Kiloja on karissut, mutta keskiviikkona vasta pääsen aloittamaan kuntosalin. Minusta riippumattomista syistä... Tiliä edelleen odotellessa eli siltä rintamalta ei mitään uutta. Ruokakuluissa piti säästää,mutta meni aika liki sama summa helmikuussa kuin tammikuussakin. Ehkäpä tässä kuussa sitten onnistuu.

Töitä riittää ja lisätöitäkin on nyt ollut ihan kivasti. Nyt kaipaisin kyllä jo pidempää vapaata, kun on ainoastaan yksittäisiä vapaapäiviä ollut jo pidemmän aikaa. Päivässä en kyllä itse ainakaan ehdi vapaamoodille.

Kevät on jo täällä ja toivottavasti ei tule enää mitään takatalvea. Tykkään. Tosin aikainen kevät on aiheuttanut jo jonkin aikaa tukkoista nenää, aivastelua ja silmien kutinaa. Zyrtecit käyttöön kuten Bäckströmillä.