Tänään on ollut hyvä päivä. Saimme vietyä kirpparille monta kassia tavaraa. Miten siitä tuleekin niin hyvä olo, kun saa tyhjennettyä nurkkia. Tästä lähtien ei vaan saa kerätä uudestaan sitä tavaraa kotiin pölyttymään tai kaappiin henkarille roikkumaan. Toivottavasti menevät kaupaksi. Tylsintä on kun viikon päätteeksi saa taas miettiä mihin myymättä jääneet  tavarat pistäisi. Johonkin kierrätykseen kuitenkin. Riippuen miten kaupaksi menevä,t niin rahoilla olisi tarkoitus ostaa hyvät, vedenpitävät talvikävelykengät. Niillä talsii sitten koko talven töihin. Sellaisia minulla ei ole, joten ne on nyt vaan "pakko" saada.

Ruuaksi olen viime aikoina tehnyt suppilovahverorisottoa, uunilohkoperunoita ja lihapullia, kasvishernekeittoa ja tänään sosekeittoa myskikurpitsasta (itse kasvatettu). Kaikki ruuat ovat olleet todella hyviä ja maukkaita, vaikka itse sanonkin. Eikö ole ihmeellistä, kun tässä iässä löytää ruuanlaiton hienouden? Tavallista ruokaa, mutta joskus se on vaan ollut niin vaikea tehdä. Maanantain makea leipomus on tällä kertaa pannukakku. Viime viikolla tein puolukkapiirakan, nam. Lauantaina kävin kaupassa ja rahaa meni 18e. Ei huono ja siihen ei tällä viikolla tarvitse paljoa lisäystä hakea.

Kahvilla tosin käytiin, mutta paikka oli sellainen vanhan ajan baari. Vähän kuin Sulo Vilenin huoltamokahvila. Kaksi kahvia ja pullat 4,5e. Paikka oli täynnä ihmisiä lounastamassa. Ruokina oli ihania kunnon kotiruokia. kaalipataa, Janssoninkiusausta ja punajuuripihvejä. Melkein teki mieli syödä.

Joululahjojen osto on aika alkutekijöissään, mutta ajattelinkin vasta matkan jälkeen ruveta niitä hankkimaan. Tänä vuonna kaikki saavat nuukailulahjat, mutta kuitenkin hyvät lahjat. Tiedän, että kukaan ei sitä pahakseen pistä.

Ensi kuun tilistä lohkeaa iso osa kissan lääkärikäyntiin, joten laskujen maksu saattaa jäädä minimiin. Kissa on hoidettava. Nyt on asumisoikeusasuntoon järjestysnumero ja hakemuksetkin vetämässä, vaikka en vielä pysty muuttamaan.

Nyt syömään ja ehkä jopa päiväunille, koska viime viikkoina on ollut vähän univaikeuksia.