images-normal.jpg

Miten ihanaa, kun on leskenlehtiä teiden varsilla. Niin vaatimattomia, mutta niin ihania ja värikkäitä. En pääse ollenkaan yli tästä keväthulluudesta. Olen pirteä ja onnellinen. Voihan kissanviikset, kun elämä on mukavaa. No niin nyt rupesi jo vähän itseäkin ärsyttämään... Palataanpa nyt maan pinnalle kuitenkin.

Odotan vielä kuun lopun lisiä ennenkuin laitan tämän kuun velkatilanteen tänne. Ihan kivasti on lyhentynyt, mutta nyt on kyllä tullut tuhlattuakin. Juuri perjantaina varasin pienen virkistysloman. Se ei tosin ollut kallis, mutta kuitenkin... Olen käyttänyt tämän velkojenmaksukuurin aikana aika paljon rahaa reissuihin, mutta en millään haluaisi niistä luopua. Mielestäni velkojenmaksu on hyvällä mallilla, ainoastaan on ruvennut tuo Visa harmittamaan. Olisi kiva päästä kunnolla alkuun sen lyhentämisen kanssa. Toisaalta haluan kuitenkin noista pienemmistä veloista ensin eroon. Tähän sanoo pieni ääni pään sisällä, että jos jättäisin tämän juuri varatun reissun väliin, niin saisin sillä rahalla lyhennettyä jonkin verran Visaakin.

Kuntoiluun olen hurahtanut aika tavalla. Käyn muutaman kerran viikossa kuntosalilla ja töihin kuljen jalkaisin. Joka päivä tulee liikuntaa vähintään tunti. Paino on pudonnut hyvin eli muutama kilo on lähtenyt, mutta jostain syystä se on nyt jämähtänyt samaan lukemaan jo pariksi viikoksi. En käsitä. Rupeaa jo hiukan korpeamaan. No periksi en anna vaan sitkeästi aion edelleen salilla käydä ja syödä vähemmän tai ainakin vähemmän herkkuja.

Sunnuntain olen käyttänyt lepäämiseen. Ainoastaan aamulla kävin rauhallisella tunnin lenkillä. Töissä on ollut aika rankkaa viimeinen kuukausi ja nyt onkin lomaa ensi viikko. Loman aion käyttää ulkoiluun ja lepoon. Onko tämä ylenpalttinen pirteys ihan normaalia ja koska vajoan mustaan aukkoon??? Sitä odotellessa.