Reissu tehty ja rahaa meni pilvin pimein. Hauskaa ainakin oli, mutta nyt alkoi tiukka säästökuuri TAAS! Jopa onnettomat säästöni tuli käytettyä. Ostin pari neuletta, jokusen joululahjan ja herkkuja. Rahaa meni myös ulkona syömiseen, ei kuitenkaan paljon. Johonkin sitä vaan kummallisesti menee, vaikka ei mitään ihmeellistä ostaisi. Enkä kyllä halua laskea senttejä, kun matkalla olen vaikka pitäisikin tässä tilanteessa. En tiedä koska on seuraava reissu, niin nyt saa homehtua kotona ja säästää.

1-IMG_0834-normal.jpg

Kissan eläinlääkäri lähestyy ja jännittää ihan pirusti ja hieman jännittää siitä koituva lasku. Toivottavasti tulisi muru nyt kuntoon. Nyt onkin aika rankka työjakso. Vähän vapaata ja paljon töitä, mutta ensi vuonna sitten on reilusti vapaapäiviä. Ja mitkä rahat tulevatkaan kaikista joulun ja uuden vuoden pyhistä. Huh huh :)

Huomenna tulevat vanhemmat kahville ja tuovat joulukuusen, jippii. Käydään äidin kanssa vielä jokunen joululahja ostamassa ja tarjoan jotain herkkuja. Mitähän sitä leipoisi..??? Muille onkin jo tiedossa/ostettu lahjat, mutta pikkusiskolle pitäisi jotain pientä kivaa vielä keksiä.

Jokusen laskun sain maksettua, mutta nyt on pakko siirtää niitä eläinlääkärin jälkeen, että tiedän mitä jää ja mitä voin maksaa.