Kun nyt kerran tein päätöksen kilojen karistuksesta, niin piti miettiä tarkkaan millä taktiikalla niitä ruvetaan vähentämään. Tutustuin nyt niin trendikkäisiin Jutta dieetteihin ja karppaukseen. Vakavasti harkitsinkin jo Jutan dieetin aloittamista, mutta mietin kuitenkin itseäni ja tunnen itseni melko hyvin, joten päätin haudata sen. Karppausta en voi pidemmän päälle aloittaa, koska tarvitsen kuitenkin makeaa ja muutenkaan en halua ruokailusta tehdä mitenkään hankalaa. Päädyin siis kiloklubiin laskemaan kaloreita ja periaatteella, että kaikkea voi syödä, mutta rajallisesti. Jokaiselle on oma tyylinsä ja nyt on kuitenkin ajateltava pidemmälle kuin esim. kuuden viikon päähän ja tehtävä vain kokonaisvaltainen remontti ruokailun suhteen.

Tämä viikko meni mielestäni todella hyvin ja karkkia en syönyt yhtään ja hetkinen.... en syönyt yhtään pullaa. Nyt on vedettävä iso rasti seinään, kun minä en ole syönyt pullaa viikkoon. Nimim. pullahiiri. No ei nyt kuitenkaan kehuta liikaa, koska päätin myös pitää herkkupäivän kerran viikossa tai tietysti mieluummin vielä harvemmin, mutta nyt pidin lauantaina sellaisen. Tein itselleni pizzan ja sepä onkin juuri oikeaa ruokaa laihduttajalle. No, söin pizzan ja nyt jatketaan taas pienemmillä kaloreilla ja terveellisemmällä ruualla. Tämä kuulostaa tosi säälittävältä ja tiedän mitä monet "kunnon" laihduttajat ajattelevat, mutta....

1-IMG_0903-normal.jpg

No se syömisestä, ei tehdä siitä numeroa kuitenkaan. Sen sijaan siitä olin erittäin tyytyväinen, kun kävelin joka ainoa päivä töihin ja matkaa töihin on n.4,5km. Ennenkin olen sentään aina kulkenut työmatkat pyörällä, mutta kävely on kuitenkin pitkäkestoisempaa ja siinä saa posket punaisiksi ja virkeän mielen. Yritän ensi viikollakin joka päivä kävellä.

Raha- asioihin ei mitään uutta tällä hetkellä, koska täällä eletään kuitenkin vain tilistä toiseen. Viime kuussa meni ruokaan rahaa 190€ ja sitä summaa yritän tässä kuussa saada pienemmäksi. Säästöön ei ole paljoa irronnut, mutta aloitin kuitenkin jostain blogista lukemani säästöprojektin, jossa laitetaan viikkoa vastaava summa säästöön. On vähän vaikea laittaa säästöön, kun haluaisi kaiken liikenevän rahan laittaa velkojen maksuun. Toisaalta yllättäviä laskuja varten olisi hyvä olla olemassa joku vararahasto. Täytyy miettiä tuotakin asiaa tarkemmin. Avaisiko vielä yhden tilin johon laittaisi laskuja varten rahaa. Olen myöskin miettinyt velkoihin yhdistelylainaa, mutta en tiedä viitsinkö sitä tehdä, jos kuitenkin joudun jonkun kuukauden kuluttua hakemaan lainaa asumisoikeusasuntoa varten. Enpä kyllä tiedä saanko edes sitä, mutta ainakin aion hakea. Paljon on mietittävää.

Kesäloman toivoin jalkapallon MM-kisojen ajaksi ja nyt toivon, että moni ei olisi toivonut samaan aikaan ja saisin sen juuri siihen. Koko kesä futista, jee!