Tili tuli ja tili meni. Yhden asian kuitenkin aion palkallani tehdä ja se on niinkin turhaa akkojen hömpötystä kuin kasvohoito. Tuli ihan pakottava tarve päästä naaman hemmotteluhoitoon. Ensimmäistä kertaa menen luomukasvohoitoon. Tämänkin rahan tietysti olisi voinut käyttää lainojen maksuun, mutta käytin kuitenkin palkastani suurimman osan laskuihin ja tämä turhuus sitten nipistetään muista menoista.

Paino on pudonnut parisen kiloa ja se tuntuu ihan älyttömän ihanalta. Kova tsemppi on jatkaa eteenpäin. Töihin kävelen edelleen päivittäin ja huomaan jopa kunnon nousua, vaikka se onkin vaan kävelyä. Miten uskaltaisin vielä mennä kuntosalille? Kotini lähellä olevassa kuntokeskuksessa alkaisi pian aloittelijoiden kuntosalikurssi ja niin tekisi mieli mennä, mutta...

Onkohan jo hieman kevättä ilmassa, kun toinen kissoista on ruvennut olemaan hieman levoton ja muuten hiljainen kissa on nyt kova höpöttämään. Viime viikonloppuna sunnuntaina oli Helsingissä ihan keväinen ilma. Aurinko paistoi ja lämmintä oli varmaan liki kymmenen astetta. Tänä talvena on kumisaappaat olleet tarpeelliset jalkineet.

1-IMG_0906-normal.jpg